Close

BASHKIA TIRANË

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E TAKSAVE DHE TARIFAVE VENDORE

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Test event

Tetor 6, 2017 @ 08:00 - Tetor 7, 2017 @ 17:00

Test event

Details

Start:
Tetor 6, 2017 @ 08:00
End:
Tetor 7, 2017 @ 17:00
DPTTV