Close

BASHKIA TIRANË

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E TAKSAVE DHE TARIFAVE VENDORE

Janar 12, 2018

Tarifat që paguajnë qytetarët

– Tarifë Pastrimi dhe Largimi të mbeturinave

DPTTV
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial